img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-6-2021 10:21

Walk&Talk voor werkzoekenden - Hoe bereid je je voor op de volgende stap in je carrière?

Weert - 2 juni 2021 - Ben jij werkzoekend? Dan is de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter Weert wellicht iets voor jou! Het thema van deze bijeenkomst is 'Effectiviteit'. Hoe bereid je je voor op de volgende stap in jouw carrière? Dit leer je tijdens de Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter op 21 juni van 9.30 tot 11.30 uur.

img

Word je bewust van je persoonlijke effectiviteit en krijg inzicht in wat jij nodig hebt om die volgende stap te zetten! Ben jij in staat om effectief om te gaan met situaties of gebeurtenissen die op jouw pad komen? Weet jij precies waar jij tegenaan loopt? Ken jij jouw onzichtbare obstakels? Tijdens deze Walk&Talk kom je er achter hoe jij op dit moment in het leven staat, welke uitdagingen jij daarin tegenkomt, waar jij jouw energie op focust en hoe je dat doelgerichter kunt inzetten. Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Anne van der Velden van Talent Minded.

Wat is een Walk&Talk?

Walk&Talk is dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en heeft elke keer een ander thema. Je krijgt nieuwe ideeën en het geeft je energie. Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar (ander) werk.

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten vinden elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert en hebben elke keer een ander thema. De actuele data en thema’s zijn hier te vinden

Deelname/aanmelden

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. 

De Walk&Talk vindt elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter, Wilhelminasingel 250 te Weert. 

Aanmelden kan hier.

Foto Bibliocenter/DeltaLimburg.nl
020621/HvL

Wellicht interessant