img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

31-1-2023 12:50

Walk&Talk voor werkzoekenden - Haal het beste resultaat uit jouw sollicitatie

Weert- 31 januari 2023 - Ben jij werkzoekend? Dan is de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter wellicht iets voor jou, ook als je geen lid bent van de bibliotheek! Hoe zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent om het beste resultaat uit je sollicitatie te halen? Dat leert Karin Mooren je tijdens de Walk & Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter Weert op maandag 13 februari.  

img

Je leert onder andere hoe je een goed persoonsprofiel en een goed cv maakt, wat je moet doen voor een succesvolle sollicitatie, hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft en hoe je het beste kunt netwerken. Daarnaast geeft ze je inzicht in de ‘hooivork methodiek’ en de STAR-methode; hiermee toon je aan dat jij de geschikte kandidaat bent voor de functie.

Na deze training ben je in staat om jezelf te 'verkopen’ tijdens je sollicitatie-activiteiten. Je krijgt ook toegang tot een digitale omgeving waarin je alle informatie terug kunt vinden over de gevolgde training.

Wat is een Walk&Talk?

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Deze netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Je krijgt praktische tips van een gastspreker en je leert van de ervaringen van andere deelnemers. Of je helpt zelf iemand met jouw kennis.

Ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Leer mede werkzoekenden (je tijdelijke collega's) kennen en help elkaar vooruit. Je krijgt support en je wordt enthousiast aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten vinden elke maand plaats. De bijeenkomsten hebben elke keer een ander thema.  

Praktische informatie

wanneer - maandag 13 februari 2023, van 9.30 tot 11.30 uur

waar - Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, Weert.  

deelname - gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek

aanmelden - dat kan via deze webpagina van Bibliocenter

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

310123/HvL

Wellicht interessant