img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-7-2021 11:42

Walk&Talk voor werkzoekenden - Wat is jouw drijfveer in de zoektocht naar een nieuwe baan?

Weert - 2 juli 2021 - Ben jij werkzoekend? Dan is de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter Weert wellicht iets voor jou! Het thema van deze bijeenkomst is 'Drijfveren'. Wat is jouw drijfveer in de zoektocht naar een nieuwe baan? Dit ontdek je tijdens de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter op maandag 19 juli van 9.30 tot 11.30 uur.

img

Nicole Braakman en Annemieke Scharloo nemen je mee in de wereld van de drijfveren. Ze zijn gecertificeerd drijfverencoaches en gaan op zoek naar het waaróm van het gedrag. Zij vertellen welke drijfveren er zijn en welke invloed die hebben op je gedrag. Je gedrag is onbewust, maar wat je doet, doe je niet zonder reden en het is interessant om daar iets meer over te weten te komen. 

Wat is een Walk&Talk?

Walk&Talk is dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en heeft elke keer een ander thema. Je krijgt nieuwe ideeën en het geeft je energie. Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar (ander) werk.

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten vinden elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert en hebben elke keer een ander thema. De actuele data en thema’s zijn hier te vinden

Deelname/aanmelden

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. 

De Walk&Talk vindt elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter, Wilhelminasingel 250 te Weert. 

Aanmelden kan hier.

Foto Bibliocenter/DeltaLimburg.nl
020621/HvL

Wellicht interessant