img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-12-2023 12:15

Expositie Kerststallen in St. Stephanuskerk Heel

Heel - 2 december 2023 - In de St. Stephanuskerk in Heel wordt een bijzondere expositie van kerststallen gehouden. De tentoongestelde kerststallen en kerstgroepen zijn geschonken door particulieren en afkomstig uit verschillende landen, zoals Rusland en Frankrijk. Uiteraard is ook de grote kerststal van de kerk te zien. De kerk is voor bezichtiging geopend op zaterdag 16 december, zondag 17 december, en van zaterdag 23 december tot en met dinsdag 26 december. 

img

Tijdens de openingstijden van de kerk kunnen er gebeden en wensen achtergelaten worden in een speciale wensboom. Voor de kinderen ligt een kleurplaat klaar die ze mee mogen nemen om thuis in te kleuren.

Praktische informatie

De kerk is voor bezichtiging geopend op zaterdag 16 december, zondag 17 december, zaterdag 23 december tot en met dinsdag 26 december, steeds van 14.00 tot 16.00 uur.

Groepen kunnen ook terecht op afspraak via telefoonnummer: 06-13207841.

De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage stellen we echter zeer op prijs. Dit kan achter in de kerk in de daarvoor bestemde bus.

Kerststal doneren

Als u nog een kerstgroep hebt die u voor de expositie van volgend jaar wilt afstaan, dan kunt u deze afgeven tijdens de openingstijden van de kerk. Uw groep krijgt in de komende jaren dan een mooi plekje tussen de andere groepen.

Stockfoto
021223/HvL

Wellicht interessant