img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-12-2020 10:49

De DigiHulplijn biedt hulp bij gebruik digitaal apparaat

5 december 2020 - Videobellen met familie, online bankieren of boodschappen bestellen? Het is fijn om digitaal mee te kunnen doen, maar voor sommige mensen is het best lastig en spannend om een digitaal apparaat te gebruiken. De DigiHulplijn is er om te helpen bij alle vragen over de computer, laptop, smartphone en/of tablet. Het gratis telefoonnummer is 0800-1508, elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.  

img

Onzeker? Twijfel? 

Twijfel je over een melding op je scherm en weet je niet wat je moet doen? De DigiHulplijn is er om te helpen met alle vragen over je computer, laptop, smartphone en/of tablet. 

Hoe werkt het?

Bij de DigiHulplijn helpen getrainde, ervaren vrijwilligers je met veel plezier en geduld. Voor iedere vraag en zo vaak als je wilt. 

CoronaMelder

Wil je graag de CoronaMelder gebruiken, maar weet je niet hoe? De DigiHulplijn is er om te helpen. Bij de DigiHulplijn helpen getrainde, ervaren vrijwilligers je met veel plezier en geduld.

Over de DigiHulplijn

De DigiHulplijn is een gezamenlijk initiatief van maatschappelijke organisaties (Nationaal Ouderenfonds, SeniorWeb en de Koninklijke Bibliotheek), private partijen en de Alliantie Digitaal Samenleven. Juist in deze tijd is passende hulp en ondersteuning voor de meest kwetsbare mensen belangrijk.

Er zijn veel initiatieven, maar mensen zijn er niet mee bekend of vinden het lastig om hulp te vragen.

De DigiHulplijn wil hen helpen, ook om aan te sluiten op actuele ontwikkelingen. Denk aan het gebruik van de CoronaMelder, omgaan met een Persoonlijke Gezondheidomgeving.

Collage DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant