img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-3-2021 13:16

Media Ukkie Dagen 2021 - gratis webinar 'Ik zie wat jij niet ziet'

23 maart 2021 - Als ouder van een peuter of kleuter zul je gemerkt hebben dat je de afgelopen maanden steeds meer gebruik bent gaan maken van het beeldscherm. Misschien worstel jij nu ook met het vinden van een goede balans en maak je je zorgen om de schermtijd van je kind? In het kader van de Media Ukkie Dagen - 26 maart t/m 2 april - wordt op 31 maart een gratis webinar georganiseerd over het media aanbod voor jonge kinderen tot 6 jaar.

img

Over het webinar

Denise Bontje van Mediasmarties.nl neemt je tijdens dit webinar mee in het media aanbod voor jonge kinderen tot 6 jaar. Welke media zijn beschikbaar? Waar moet je als ouders op letten en welke media passen in een gezond mediamenu voor jonge kinderen? Hoe zorg je voor de nodige balans?

Ze laat zien hoe je je peuter en kleuter op een bewuste manier in aanraking laat komen met media zonder de balans uit het oog te verliezen. Door in te gaan op het combineren van voorlezen, kijken, luisteren, spelen én doen. Met en zonder scherm. Binnen en buiten. Je krijgt praktische tips en er is ruimte voor het stellen van vragen.

Praktisch

Deze gratis webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Media Ukkie Dagen, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid.

Wat: Een webinar met praktische tips om een gezond mediamenu samen te stellen voor jonge kinderen

Voor wie: Ouders van kinderen tussen de 0 en 6 jaar

Wanneer: woensdag 31 maart 2021 van 20.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden kan hier. In het aanmeldformulier wordt gevraagd om de Bibliotheek, vul hierbij de naam van de bibliotheek in waarvan jij gebruik maakt.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingslink met alle benodigde informatie om deel te nemen.

Wellicht interessant