img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-1-2021 14:10

Leudal - Installatie pastoor Lipsch van Cluster Kana online LIVE te volgen

Horn - 9 januari 2021 - Bisschop Harrie Smeets heeft kapelaan Patrick Lipsch benoemd tot pastoor van het parochiecluster Kana in de gemeente Leudal. Op zondag 10 januari, aanvang 14 uur, wordt hij in de Sint-Martinuskerk in Horn door deken Wim Miltenburg geïnstalleerd tot pastoor. Tijdens deze viering wordt ook de nieuwe kapelaan Rajan Arulraj Nesaiyan voorgesteld. Het is vanwege de coronamaatregelen een besloten viering, belangstellenden kunnen deze viering LIVE volgen via www.deltalimburg.nl/live.

Het parochiecluster Kana omvat zeven parochies: Haelen, Horn, Nunhem, Buggenum, Neer, Roggel en Heibloem.

Vanwege de geldende coronamaatregelen kunnen slechts weinigen hierbij in de kerk aanwezig zijn, het is daarom een besloten viering. Om toch iedereen in de gelegenheid te stellen, kunnen belangstellenden de viering volgen via www.deltalimburg.nl/live.

Uitzending gemist of nog eens terugkijken? Dat kan via www.deltalimburg.nl/live

Pastoor Patrick Lipsch volgt pastoor Constantijn Dieteren op, die in november werd benoemd tot pastoor van de parochies Schin op Geul en Oud-Valkenburg.  

De nieuwe kapelaan van het parochiecluster Kana is Tajan Arulraj Nesaiyan, die voorheen kapelaan was in de parochiefederatie Simpelveld-Ubachsberg-Bocholtz. 

Foto's Leon van Lier

Wellicht interessant