img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-2-2019 09:30

Ademworkshop bij Bibliotheek Bibliorura Roermond

Roermond - Ademcoach Els Sleutels geeft op 7 februari 2019, aanvang 20 uur, een ademworkshop bij de Bibliotheek Bibliorura. Ademhalen doen we natuurlijk 24 uur per dag, meestal zonder er bewust bij na te denken. De ademhaling is echter een belangrijk instrument is voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Over het hoe en waarom van het enorme belang van een goede ademhaling, geeft ademcoach Els Sleutels een workshop tijdens de Maand van de Spiritualiteit. 

img

Els Sleutels is yogadocent en ademcoach bij Ademcirkel. Voor haar betekent de beoefening van haar adem dat ze zich bewust wordt van zichzelf, haar grenzen, haar gedachtenpatronen en haar denkwijze en dat ze leert om gedachten en spanning toe te laten en los te laten. Op die manier kan de balans in lichaam en geest worden hersteld. 
 
Tijdens de workshop wisselt Els Sleutels de theorie over ademhalen af met het oefenen van ademtechnieken die in het dagelijks leven gebruikt kunnen worden. De avond is geen therapiesessie, maar een kennismaking met de techniek van het ademhalen. 
 
Lokatie: Bibliotheek Bibliorura, Neerstraat 11-13, Roermond.

Datum en tijd: donderdag 7 februari 2019 van 20 tot 22 uur.

Kosten: deelname is gratis voor leden van Bibliotheek Bibliorura, niet-leden betalen €5. 

Aanmelden kan vanaf 1 februari via www.bibliorura.nl.

Meer weten over ademcoach Els Sleutels? Zie www.ademcirkel.nl.
 
  

Wellicht interessant