img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-3-2021 16:36

Sport Talenten Tour in Leudal - wat is jouw talent?

Ell - 29 maart 2021 - Leudal Leeft gaat op de sportieve tour, op zoek naar jouw talent. Binnen de Sport Talenten Tour staat plezier voorop én er is aandacht voor elk individueel kind. Kinderen van groep 5 t/m 8 worden op hun eigen niveau uitgedaagd om hun motorische en sociale vaardigheden te verbeteren. De Sport Talenten Tour start op 6 april en vindt plaats in de Gymzaal in Ell van 15.45 tot 17.15 uur.

img

Op zoek naar jouw talent

Onder leiding van de beweegcoaches van Leudal Leeft komen kinderen in dertien weken in beweging. In een groep van maximaal vijftien deelnemers ontdekken kinderen het plezier in bewegen. Tijdens de Sport Talenten Tour is er veel aandacht voor elk individu. Ieder kind doet op zijn of haar niveau mee. Samen gaan we op zoek naar ieders (sport)talent.

Motorische en sociale ontwikkelingsreis

Er wordt gekeken naar waar ze goed en minder goed in zijn én wat ze graag willen ontwikkelen. Aan de hand van verschillende sporten, zoals basketbal, voetbal, badminton, judo, wordt er gewerkt aan allerlei motorische vaardigheden, zoals balans, kracht, coördinatie en balvaardigheid. Daarnaast is er veel aandacht voor thema’s als samenwerken, zelfvertrouwen, leiderschap en winnen en verliezen. Aan de start en aan het eind van de tour wordt elke deelnemer getest. Met de resultaten wordt er gekeken wat hij of zij in dertien weken heeft geleerd. Met de resultaten gaan we aan het eind van Sport Talenten Tour samen op zoek naar een passende sportvereniging of -activiteit.

Bedoeld voor

  • Kinderen van 9 tot 13 jaar (groep 5 t/m 8)
  • Kinderen die hulp kunnen gebruiken om zich op motorisch en sociaal vlak verder te ontwikkelen
  • Kinderen die moeite hebben met het beweegniveau tijdens de gymles
  • Kinderen die in de klas opvallend gedrag vertonen

Praktische informatie

Locatie: Gymzaal, Scheijvenstraat 10, Ell

Duur, data en tijden:

De Sport Talenten Tour duurt 13 weken. Op onderstaande data en telkens van 15.45 tot 17.15 uur 

0-meting: 6 april
Les 1: 13 april
Les 2: 20 april
Les 3: 18 mei
Les 4: 25 mei
Les 5: 1 juni
Les 6: 8 juni
Les 7: 15 juni
Les 8: 22 juni
Les 9: 29 juni
Les 10: 6 juli
1 meting: 13 juli
Afsluiting: 20 juli

Aanmelden

Meld je snel aan, want er is slechts plek voor 15 talenten. Aanmelden kan via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op met beweegcoach Patricia via patricia@negen.nl of 06-46109720.

Wellicht interessant