img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-5-2021 12:56

Duurzame Huizen Route Maasgouw - doe mee!

Maasgouw - 7 mei 2021 - Heb je ervaring opgedaan met het toepassen van duurzame maatregelen zoals isolatie, zonnecollectoren of bijvoorbeeld een warmtepomp? Dan kun je kennis en ervaringen delen met anderen. Veel mensen willen ook in hun woning aan de slag, maar weten niet waar zij moeten beginnen. Daarom delen via het platform Duurzame Huizen Route landelijk al 1.700 duurzame huiseigenaren hun ervaring. Woon je in Maasgouw en wil je een voorbeeld zijn voor anderen in Maasgouw? Meld je dan aan!

img

Duurzame Huizen Route Maasgouw

Heb je ervaring opgedaan met het toepassen van duurzame maatregelen zoals isolatie, zonnecollectoren of bijvoorbeeld een warmtepomp? Dan kun je kennis en ervaringen delen met anderen via de Nationale Duurzame Huizen Route. Meld jouw huis hier aan.  

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar ervaringen met duurzaam bouwen en wonen centraal staan. De gemeente Maasgouw doet hier ook aan mee. Op het platform kun je ervaringen met de duurzame maatregelen delen en vragen van andere huiseigenaren beantwoorden.  

Coöperatie Duurzaam Maasgouw

Coöperatie Duurzaam Maasgouw nodigt inwoners van Maasgouw van harte uit om hun ervaringen ook op de website van de coöperatie te delen in de rubriek Ervaringen. Stuur dan een e-mail met jouw ervaringen naar info@duurzaammaasgouw.nl

Afbeelding CDM/Duurzame Huizen Route

Wellicht interessant