img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-2-2019 10:15

Langere reistijden met Arriva tijdens Carnaval

Arriva waarschuwt dat vanwege de extreme drukte na afloop van de Sjtasiefestatie op zaterdag 2 maart 2019 in Roermond, bussen mogelijk vertraging oplopen. In verband met diverse andere carnavalsevenementen rijden bussen aangepaste routes en wordt extra drukte verwacht in het openbaar vervoer. Vanwege optochten en plaatselijke drukte kan het voorkomen dat er ook ongeplande omleidingen en vertragingen zijn. Houd daarom rekening met eventuele langere reistijden tijdens de carnavalsdagen. Het advies is om voor vertrek de Arriva reisplanner te raadplegen. Dat kan via deze link.

img

Tijdens de Carnavalsvakantie (3 t/m 9 maart 2019) rijden de bussen en treinen van Arriva volgens de vakantiedienstregeling. 

Op Carnavalsmaandag 4 maart 2019 rijden de Arriva-bussen volgens de dienstregeling als op zondag, Arriva-treinen rijden volgens de vakantiedienstregeling.

Op Carnavalsdinsdag 5 maart 2019 rijden de Arriva-bussen volgens dienstregeling als op zaterdag, Arriva-treinen rijden volgens de vakantiedienstregeling. 
 

Wellicht interessant