img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-3-2019 12:30

Limburg Light Run startschot Roermondse Sportweek

Roermond - Sportservice Roermond organiseert op vrijdag 12 april 2019, aanvang 21 uur, de vijfde editie van de ‘Limburg Light Run’ vanaf de Markt in Roermond. Een run zonder tijdsregistratie, maar vol met beleving; muziek, licht en sfeer. Dit jaar met een nieuwe route, die geheel door de binnenstad gaat. De deelnemers kunnen kiezen tussen 3 afstanden: 2,5 km, 5 km, of 7,5 km. Ook wandelaars zijn weer van harte welkom, dit jaar met een gloednieuwe wandelroute van 5 kilometer door de binnenstad. Bij alle onderdelen is de deelname gratis, de FUN-factor staat voorop en de wandeltocht is ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Op de Markt en langs de route wordt gezorgd voor de nodige beleving en sfeer.   

img

Het parcours van 2.5 kilometer door de binnenstad kan één, twee of drie keer worden afgelegd. 

Datum en tijd: vrijdag 12 april 2019, vanaf 21 uur.

Start en finish: Markt in Roermond

Inschrijven is gratis en kan via deze link.

Net als de afgelopen jaren wordt gerekend op grote interesse vanuit de regio en een groot deelnemersveld. Daarom is er een maximum aan het aantal beschikbare plaatsen.

Belangstellenden kunnen zich ook inschrijven samen met hun vriend(inn)engroep, team, collega’s, familie of vereniging. Zij moeten bij inschrijving kiezen voor: ‘groepsinschrijving’.


 

Wellicht interessant