img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-1-2023 15:26

Groene voornemenswandeling in De Groote Peel

Ospel - 2 januari 2023 - Staatsbosbeheer organiseert op zondag 8 januari de bijzondere 'Groene Voornemenswandeling' in De Groote Peel. Een wandeling waarbij je volop in beweging bent, maar er ook genoeg tijd is voor beleving. Wandel samen met een Peelgids zo'n 6-7 km door dit weidse en waterrijke hoogveengebied. Je ontdekt de mooiste plekjes en ervaart de stilte door te luisteren naar de natuur. Een wandeling die inspireert en motiveert om er vaker op uit te gaan. 

img

In de periode rondom de jaarwisseling maken veel mensen goede voornemens. Voor wie meer wil bewegen en vaker naar buiten wil gaan, biedt Staatsbosbeheer een boordevol programma met activiteiten in De Groote Peel.  

Sta eens stil bij de natuur

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2023? Meer tijd voor jezelf, vaker bewegen en gezonder leven? Bewust genieten van de dingen om je heen? Maak dan eens vaker een wandeling in de natuur. Want in de natuur kan je je inspannen en ontspannen tegelijk en kom je helemaal tot rust.  

Praktische informatie

wanneer - zondag 8 januari 2023, van 13.00 tot ca. 15.00/15.30 uur

waar - startlocatie is bij de balie van het buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel.

deelname - € 11,00 per persoon, inclusief een drankje na afloop.

aanmelden - aanmelden kan via deze webpagina van Staatsbosbeheer.nl  

extra informatie - de wandeling is niet geschikt voor mindervaliden, de wandeling gaat over onverharde paden; honden zijn toegestaan, mits aangelijnd

Buitencentrum De Pelen

Het buitencentrum de Pelen ligt aan de Moostdijk 15 te Ospel, bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel. In de winkel van De Pelen zijn streekproducten, souvenirs en boeken te koop. In de Peelkiosk kan je terecht voor een hapje en een drankje. Het buitencentrum is in de Kerstvakantie elke dag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op Eerste Kerstdag is De Pelen gesloten.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

111222/HvL
Foto Marijke Vaes-Schroën|Staatsbosbeheer
020123/WW

Wellicht interessant