img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-10-2023 12:36

Bioscoop in Nunhem voor jeugd en ladies only voor restauratie Servaaskapel Nunhem

Nunhem - 5 oktober 2023 - Op zaterdag 7 oktober wordt in Nunhem een filmmiddag voor de jeugd en een ladies night voor alleen, de titel verklapt het al, meiden en vrouwen georganiseerd. De opbrengsten komen ten goede aan de restauratie van de Sint-Servaaskapel in Nunhem. Welke films? Dat blijft nog een verrassing. 

“Same väör oos Kepèl” is een burgerinitiatief in Nunhem om de bekende Sint-Servaaskapel in het dorp te behouden, voor nu en voor in de toekomst. De Servaaskapel dient hoognodig gerestaureerd te worden en daar is veel geld voor nodig.

Dit initiatief wordt vanaf de start, afgelopen juni 2023, door de Nunhemse bewoners gedragen en volop ondersteund. "In een kern zonder winkels, basisschool en voetbalclub blijft het van groot belang dat inwoners zich blijven verenigen en inzetten voor de leefbaarheid van het dorp, mede door deze initiatieven."

“Same väör oos Kepèl” heeft al diverse activiteiten georganiseerd of op de planning staan in 2023 zoals “Gruëts op Servaos Beer”, klankschaalconcerten en een eigen bioscoopavond in Nunhem. De Magische Kerstbeleving zal de grote afsluiter gaan worden van 2023! Hierover later meer.

“Same väör oos Kepèl” zal ook in 2024 activiteiten blijven organiseren. De actieperiode loopt tot december 2024.

Praktische informatie

wanneer -

filmmiddag - zaterdag 7 oktober 2023, aanvang 14.00 uur

ladies night - zaterdag 7 oktober 2023, aanvang 20.30 uur   

waar - gemeenschapshuis, Nunhem

entree - € 10,00, inclusief versnapering en een drankje  

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

 

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl (Servaaskapel)
051023/HvL

Wellicht interessant