img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-12-2023 12:47

Kersttentoonstelling in binnenstad Weert

Weert - 17 december 2023 - Dit jaar ‘bestaat’ de kerststal 800 jaar. Alle reden voor een speciale kersttentoonstelling in de binnenstad van Weert. Museum W presenteert samen met de ondernemers een route langs winkeletalages met daarin originele collectiestukken en foto’s. Deze tentoonstelling is dagelijks te bekijken in de binnenstad van Weert van zaterdag 16 december tot en met zondag 7 januari. Voor de kids - haal de speciale Kerst Speurtocht gratis op bij de balie van Museum W. 

img

Kerst Speurtocht

Van zaterdag 16 december t/m 7 januari kun je bij het museum een speciale speurtocht ophalen. Met deze tocht loop je langs de tentoonstelling en ontdek je 33 (!) geheime letters. Elke deelnemer ontvangt een HEMA-kortingsvoucher voor iets lekkers en maakt kans op het winnen van een museumjaarkaart voor kinderen.

Vier je kerstvakantie in Weert

In Museum W kun je deze kerstvakantie lekker creatief meedoen met kunst kijken, kralenrijgen, speuren, knutselen en breien. Er zijn allerlei activiteiten in het museum, maar ook in de binnenstad van Weert. Zo vindt op de Markt het nieuwe theatrale evenement ‘Oh Dennendroom’ plaats, is in het Birgittinessenklooster een grote kerststal te zien en transformeren etalages tot sfeervolle kersttaferelen. Kijk op de website deplusvanweert.nl voor alle winterse belevenissen in de binnenstad van Weert.
 
De Kerst Speurtocht is mogelijk gemaakt door Museum W, Stichting Streetwise en BIZ Ondernemers Weert.  

Kerst Speurtocht door de binnenstad van Weert

Van zaterdag 16 december t/m 7 januari kun je bij Museum W een speciale speurtocht ophalen. Met deze tocht loop je langs de buitententoonstelling en ontdek je 33 geheime letters.
 
Museum W, Meikoel 2 in Weert, is geopend van dinsdag t/m zondag en tweede kerstdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Gesloten op maandag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Museum W
191123/HvL

Wellicht interessant