img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-12-2023 12:41

Baexem sluit het jaar feestelijk af met een muzikaal Winterfestijn

Baexem - 26 december 2023 - Zaterdag 30 december organiseren de drie muzikale verenigingen uit Baexem een Winterfestijn in Baexheimerhof in Baexem. Fanfare Aurora, gemengd koor Con Amore en Schutterij Sint Jan bundelen hun krachten en presenteren een hartverwarmend verhaal, omlijst door muziek. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren en elkaar te ontmoeten in winterse en muzikale sferen. 

img

Winterfestijn is de naam voor dit vernieuwende muzikale evenement, waarbij de gezelligheid en muzikale verbinding centraal staan. Fanfare Aurora brengt onder leiding van Maurice Daemen mooie instrumentale arrangementen. Con Amore zingt bij de tijd van het jaar passende liedjes en wordt gedirigeerd door Veronika Peerboom-Chujanova. Om de totaalbeleving compleet te maken, zal Schutterij Sint Jan het slagwerk verzorgen onder leiding van Maurice Briels. De verteller, in de persoon van Marjolein Jansen, neemt het publiek mee in het winters verhaal en presenteert het spektakel.

Het programma start om 20.00u en vanaf 19.30u bent u van harte welkom om alvast in winterse sferen te komen en te luisteren naar de jonge muzikanten. Aansluitend is er een gezellig samenzijn in de bar van Baexheimerhof. 

De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is uiteraard van harte welkom.

"Kom je verwarmen in Baexheimerhof, en geniet van een uniek samenspel tussen de muziek en het verhaal."

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

261223/HvL

Wellicht interessant