img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-4-2024 12:16

Maak gratis kennis met sportaanbod in Leudal

Leudal - 16 april 2024 - Ben je op zoek naar een nieuwe sport en wil je die sport eerst graag eens  gratis uitproberen? Dat kan! In de maand mei kan je gratis meedoen aan méér dan 150 activiteiten verzorgd door 26 sportclubs in Leudal. Denk hierbij aan sporten als zelfverdediging, tennis, dansen, badminton, volleybal, handboogschieten, atletiek, zwemmen, voetbal. Ook voor kinderen met een beperking zijn er diverse sporten om eens uit te proberen.  

img

Gratis aanmelden

Benieuwd naar het aanbod? Neem dan eens een kijkje op de website expeditie.negen.nl. Je kunt je daar ook aanmelden voor de sport die je graag wil ontdekken.  

Financiële ondersteuning bij lidmaatschap sportvereniging

Mocht uw zoon of dochter na de trainingen of lessen interesse hebben om lid te worden, maar zijn voor het gezin de kosten van een lidmaatschap te hoog? Dan kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur hierbij helpen.

Beweegmakelaar en -coach Jules Knops is contactpersoon voor dit fonds en helpt graag met het indienen van een aanvraag. Naast contactpersoon voor dit fonds is hij ook het aanspreekpunt voor allerlei beweegvragen. Contact opnemen met Jules gaat via jules@negen.nl of neem telefonisch contact op via 06-23472657.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

160424/HvL

Wellicht interessant