img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-12-2018 10:14

Daelzicht zoekt vrijwillige bestuurder E-taxi

Heel - Daelzicht is dringend op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om op woensdag van 9.30 tot 13 uur en/of van 14.30 tot 16.15 uur de E-taxi te besturen. Een leuke vrijwilligersjob voor iedereen dit het leuk vindt om fysiek bezig te zijn en affiniteit heeft met de doelgroep. Een E-taxi een elektrokar, waarmee cliënten die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten worden vervoerd op het instellingsterrein. Vereist zijn lichamelijke fitheid, een rolstoel kunnen duwen en een rijbewijs B. Aanmelden kan via vacature e-taxi Daelzicht.  

img

De vrijwillige chauffeur  haalt cliënten op bij hun woongroep en brengt hen naar een andere (dagbestedings)locatie op het terrein. Na afloop worden zij weer thuisgebracht.

Daelzicht biedt zorg, ondersteuning en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Samen met ouders, vertegenwoordigers en 800 vrijwilligers zet Daelzicht zich elke dag in voor een goed leven voor onze cliënten. Uitgangspunt is dat mensen kunnen wonen zoals zij dat wensen, met de ondersteuning en de invulling van de dag die daarbij past.  

Wellicht interessant