img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-5-2020 02:00

Hart Voor De Zorg actie: Sokken-voor-mondkapjes

6 mei 2020 - Iedereen kent wel iemand die werkzaam is in de zorg en waardering verdient. Op www.zorgsok.nl kun je de 'Hart Voor De Zorg' sok bestellen voor jouw held in de zorg en een persoonlijke boodschap bijvoegen. Zo kunnen zorgmedewerkers met een kleine moeite gesteund, gemotiveerd en gewaardeerd worden. De 'Hart voor de Zorg' sok actie is 100% belangeloos.

De opbrengsten - die volledig worden ingezet voor het aanschaffen van beschermingsmiddelen - maakten het inmiddels mogelijk om 5000 FFP1 mondkapjes te doneren aan 10 zorginstellingen in heel Nederland. Van ambulante zorg en fysiotherapeuten tot aan thuiszorg en verpleeghuizen.

De 'Hart voor de Zorg' sok actie is 100% belangeloos. De sok is enkel online verkrijgbaar en wordt binnen één dag verstuurd naar de zorgheld.
 
Het Nederlandse sokkenmerk Sock my Feet heeft weliswaar geen verstand van zorg maar draagt graag een maatschappelijk steentje bij. Mees Nijland van Sock my Feet: “We vinden het mooi dat we mensen in de zorg kunnen opvrolijken en tegelijkertijd van goed beschermingsmateriaal kunnen voorzien”.

 
Foto: Sock my Feet

Tags
Wellicht interessant