img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-10-2018 10:02

Glasvezelcampagne buitengebied NO-Limburg van start

Regio - Tot 17 december 2018 kunnen de bewoners van het buitengebied van de gemeenten Noordoost-Limburg zich aanmelden voor een glasvezelabonnement. Deze datum is de deadline en dan wordt bekend gemaakt of minimaal 50% van de bewoners een abonnement heeft afgesloten. Dit is namelijk een vereiste om glasvezel in het gebied aan te leggen. 
img

Op 16 oktober is Glasvezel buitenaf haar campagne in Noordoost-Limburg gestart. Vanaf die datum kunnen de bewoners van ruim 2300 adressen in het buitengebied van de (gehele en/of gedeeltelijke) gemeenten Beesel, Bergen, Echt-Susteren, Roerdalen, Roermond en Venlo zich kunnen aanmelden voor een glasvezelaansluiting én een abonnement kunnen gaan afsluiten.
 
Als 50% van de bewoners dit vóór 17 december 2018 doet, wordt er glasvezel aangelegd in het gebied. Om bewoners te informeren over de aanleg, kosten, voorwaarden en planning organiseert ‘Glasvezel buitenaf’ vijf informatieavonden. 
 
De bewoners in het betreffende buitengebied ontvangen een uitnodigingsbrief voor de informatieavonden, die voor 17 december worden georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten zijn ook de dienstaanbieders aanwezig om vragen te beantwoorden van geïnteresseerde bewoners.

Wellicht interessant