img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-1-2019 14:30

Informatieavond Lourdesreis september 2019

Haelen - Op maandag 7 januari 2019 wordt in het parochiecentrum te Haelen, naast de kerk, een informatieavond gehouden over de geplande Lourdesreis in september van dit jaar. Pastoor Dieteren en kapelaan Lipsch van het cluster KANA (Buggenum, Haelen, Horn, Nunhem, Heibloem, Neer en Roggel) maken per bus met parochianen een Lourdesreis van 4 tot en met 12 september 2019. Tijdens deze bijeenkomst wordt veel informatie verstrekt over de reis en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

img

Foto: Huis voor de Pelgrim

Miljoenen pelgrims uit tal van landen trekken elk jaar naar de beroemde grot in Lourdes, Zuid-Frankrijk. Daar waar Maria verscheen. Pastoor Dieteren en kapelaan Lipsch vergezellen de parochianen uit het cluster KANA op deze reis. De groep sluit aan bij de de reis van het Huis voor de Pelgrim, maar is zelfstandig en niet gebonden aan de overige groepen. In Lourdes wordt een volledig Nederlandstalig programma aangeboden.

Er zijn twee overnachtingen op de heenreis en één overnachting op de terugreis. Tijdens het verblijf in Lourdes verblijft de groep in 3 sterren hotels op basis van volpension.

De kosten van de reis bedragen € 830 per persoon, toeslag éénpersoonskamer is € 230. 

Meer weten? Neem dan telefonisch contact op met Nancy Smeets via 0475-581519 
 

Wellicht interessant