img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-1-2019 12:00

'Leisure Ondernemers PLUS event' in Roermond

Roermond - Limburgers staan bekend als gastvrij, maar de waardering van deze Limburgse gastvrijheid staat onder druk. Daarom organiseert de provincie Limburg voor ondernemers in de toeristisch-recreatieve sector in Limburg op 21 februari 2019 het ‘Leisure Ondernemers PLUS event’, waar experts op het gebied van gastvrijheid diverse tips aanreiken. Het evenement met diverse sprekers, workshops en themasessies is gratis toegankelijk, aanmelden is verplicht.

img

Enkele van de sprekers zijn Bas Hoogland, voormalig Commercieel Directeur van Landal GreenParks, en Jeroen van Hattum van Hostmanship Group. In workshops en themasessies wordt vanuit verschillende invalshoeken en disciplines gekeken naar gastvrijheid. Simone van Trier is gastvrouw tijdens deze dag.

Gedeputeerde toerisme Eric Geurts: “Vaak denken we bij gastvrijheid aan zaken als een vriendelijke ontvangst. Maar het gaat om het invullen van alle wensen en behoeften van een gast, mét een dikke plus. Verschillende facetten van gastvrijheid komen op deze dag aan bod, zodat iedere ondernemer nieuwe kennis opdoet en deze kan vertalen naar zijn of haar bedrijf.”

Het event maakt deel uit van het huidige provinciale programma toerisme en recreatie: ‘In Limburg beleven we meer’. De Provincie Limburg ondersteunt met verschillende actielijnen de toeristische sector. Hiermee wordt de beleving en gastvrijheid in Limburg naar een hoger niveau getild.  

Lokatie: TheaterHotel De Oranjerie in Roermond.
Datum en tijd: donderdag 21 februari 2019, van 9.15 tot 17 uur.

Het complete programma inzien? Kijk dan op www.limburg.nl/plusevent. Hier kunnen ondernemers zich ook aanmelden. Er worden zeker 250 deelnemers verwacht.
 
 

Wellicht interessant