img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-2-2021 13:05

Open tennisclinics TV Napoleon Haelen voor de jeugd - ontdek hoe leuk tennis is

Haelen - 23 februari 2021 - Tennisvereniging Napoleon in Haelen nodigt alle jeugd van 4 - 17 jaar in de regio uit om gratis kennis te komen maken met tennis. Op zaterdagmiddag 6 én 20 maart organiseert de tennisclub twee sportieve middagen vol leuke tennisactiviteiten. Van 14.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om een balletje te komen slaan. Voor tennisrackets en tennisballen wordt gezorgd.  

img

De tennissport is coronaproof

In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de baan op en daarmee is tennis de tweede sport van ons land. In deze coronatijd is het een van de weinige sporten die nog wel beoefend mag worden. Er kan immers voldoende afstand worden gehouden in de buitenlucht. Tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus.
 
Daarnaast is het gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt.

Praktische informatie gratis clinics

Waar -  Windmolenven 49, Haelen.
Wanneer - zaterdag 6 en 20 maart van 14.00 - 16.00 uur
Benodigd - deelnemers hoeven alleen maar hun sportschoenen aan te trekken
Kosten - gratis

Over TV Napoleon 

Op de 8 SmashCourt allweather banen kan de jeugd bij TV Napoleon het hele jaar door buitensporten. Voor de jongste spelers is er een playground met 3 minibanen. Er wordt getraind volgens het KNLTB Tenniskids programma dat volledig is afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van een kind. 

Op de website van TV Napoleon is meer informatie te vinden.
 
 

Wellicht interessant