img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-1-2019 13:05

Informatieavond werkzaamheden hoogspanningsverbinding Born-Maasbracht

Maasbracht - TenneT is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit via het hoogspanningsnet in Nederland. Regelmatig zijn er aanpassingen aan dit elektriciteitsnet nodig om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikt over voldoende elektriciteit. Om die reden worden enkele hoogspanningsmasten vernieuwd tussen de hoogspanningsstations Born en Maasbracht. Om omwonenden te informeren wordt op 7 februari 2019, aanvang 19 uur, een informatieavond gehouden in Echt.

img

Het vervangen van een aantal hoogspanningsmasten is nodig om de levering van elektriciteit in de provincie Limburg óók in de toekomst te kunnen garanderen. De bestemmingsplan procedure is doorlopen en begin februari 2019 start Qirion (voorheen Liandon) met de start van de werkzaamheden.

De informatieavond op 7 februari wordt georganiseerd door TenneT en Qirion. De avond heeft een inloopkarakter waar belangstellenden bij verschillende informatiestands vragen kunnen stellen over de werkzaamheden, de planning, omlegging van wegen en veiligheid.

Meer weten over dit project? Zie ook www.tennet.eu 

Locatie: Het Connect College, Populierlaan 1, Echt.

Datum en tijd: donderdag 7 februari 2019 van 19 tot 21 uur.  

 

Wellicht interessant