img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-4-2021 14:06

Koningsdag 2021 in Stevensweert

Stevensweert - 11 april 2021 - Het Koningsdagprogramma in Stevensweert is bekend. Een dag vol muziek, creativiteit, spelletjes en beweging. Coronaproof! Denk hierbij aan het Wilhelmus, gespeeld door leden van Harmonie St. Stephanus ieder vanuit zijn of haar eigen tuin, een Stoepkrijtwedstrijd met als thema Koningsdag en een speurtocht vol Oud-Hollandse spelen onderweg. Meld je snel aan!

img

Het programma

Allereerst natuurlijk de oproep om de Nederlandse vlag uit te hangen!

10.00 -15.00 uur Staeveswaert's orkest

Ga om 10.00 uur buiten staan en luister hoe leden van Harmonie St. Stephanus het Wilhelmus spelen, ieder lid vanuit zijn/haar eigen tuin. Alle inwoners van Stevensweert zijn van harte uitgenodigd om mee te 'spelen' met iets dat veel geluid maakt. Ook gewoon vanuit je eigen tuin.

10.00 - 15.00 uur Stoepkrijtwedstrijd / 16.00 uur prijsuitreiking

Maak op de stoep voor je huis een stoepkrijttekening met als thema Koningsdag. In een vak van 1,5 meter bij 1,5 meter. Na aanmelding ontvang je op Koningsdag een stoepkrijtpakketje bij jou thuis. Ben je klaar? Maak dan een foto/selfie van jouzelf met de krijttekening en mail deze naar info@kindervakantiewerk-stevensweert.nl of plaats de foto op de FB-pagina van Kindervakantiewerk Stevensweert. De prijzen worden thuisbezorgd!

10.30 - 15.00 uur - Oud-Hollandse speurtocht (duur ca. 2 uur)

Er is een leuke speurtocht uitgezet met onderweg leuke Oud-Hollandse spelen. Bij aanmelding kun je een starttijd kiezen, zodat elk gezin verspreid gaat lopen. Het startpunt is op het kerkplein bij het Streekmuseum. Daar wordt ook de route uitgereikt. De finish is bij het Aod Kloaster. Voor iets lekkers en wat te drinken wordt 'to go' gezorgd. Dresscode is uiteraard Oranje!

Aanmelden

Aanmelden voor de stoepkrijtwedstrijd en de Oud-Hollandse speurtocht kan via de website van Kindervakantiewerk Stevensweert. Dat kan nog tot en met 25 april!
 
 
 
 

Wellicht interessant