img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-5-2021 11:13

Robin - Verander je je voeding, verander dan ook je gedrag!

Roggel - 17 mei 2021 - Het aanpassen van je voedingspatroon gaat over gedragsverandering. Over gewoontes die er door de jaren heen zijn ingeslopen. Vaste routines, zoals om 10.00 uur een kop koffie drinken, vrijdagavond chips eten en zondags een stuk verse Limburgse vlaai. Niks mis mee, zolang je het niet alleen doet omdat je denkt dat anders je weekend niet compleet is...

img

Bij klanten zie ik vaak twee soorten gedrag, als ze besloten hebben hun voedingspatroon te willen verbeteren:
 
𝟏) De vrouw die besluit om nooit meer deze dingen te nemen en continu 'aan de lijn' te denken.
𝟮) De vrouw die voor al deze gezellige momenten toch een vervanger moet zoeken... omdat ze denkt niets te kunnen missen.
 
Alhoewel ik beide gedragingen niet wil veroordelen, wil ik duidelijk maken dat beide situaties niet zorgen voor een duurzame verandering van je leefstijl!
 
Ga je jezelf namelijk alles ontzeggen, dan sla je vaak door in restricties en wanneer je denkt niets te kunnen missen dan blijf je in hetzelfde cirkeltje draaien en is je progressie slechts minimaal.
 
Herken je jezelf in 1 van de 2 types? Realiseer je dan dat er ook een middenweg is (die we vaak vergeten). Écht duurzaam resultaat kost tijd en komt van binnenuit jezelf. Een diep verlangen en vertrouwen op je eigen lijf en natuur.
 
Ik help je graag om stapsgewijs je gewoonten en gedrag te veranderen, met als duurzame resultaat een levenslange gezonde relatie met voeding.

Een gezonde leefstijl wordt dan vanzelf iets waar je naar verlangt, in plaats van iets wat je jezelf oplegt!
 
Waarmee denk jij aan het langste eind te trekken?
 
P.S.
Wil jij graag meer informatie over begeleidingsmogelijkheden?
En/of eens vrijblijvend kennismaken?
 
Stuur een mailtje naar robin@van-natura.nl of neem eens een kijkje op mijn website www.van-natura.nl

Met gezonde groet, Robin

170521/HvL

Wellicht interessant