img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

31-5-2021 11:28

Robin - Iets om over na te denken

Roggel - 31 mei 2021 - Iets om over na te denken... Je gaat regelmatig naar de kapper. Je wast je haren. Je tankt je auto vol. Je gaat naar de supermarkt om boodschappen te doen. Je speurt internet af om een geschikte zomervakantie te vinden. Je gaat naar de stad om te winkelen. Allemaal vanzelfsprekende zaken (oké op afgelopen jaar na dan haha) waar je zonder na te denken jouw moeite tijd en energie stopt. Maar... 

img

Maar als het gaat om self-care, de tijd nemen om echt te ontspannen, om even los te komen van wat je allemaal ‘moet’ doen, dan hoor ik zo vaak dat dit er weinig tot niet is.

Ook wat voeding betreft moet alles niet te veel moeite kosten...Niet omdat we niet willen, maar omdat het ons aan ‘tijd ontbreekt’ (voor onszelf).

En dat vind ik een kwalijke zaak.

Want hoe denk jij er dan over 1 jaar bij te zitten?

Energiek en optimistisch of opgebrand en gefrustreerd?

Ik voel me verantwoordelijk om met zijn allen te werken aan een maatschappij waarin er wel voldoende ruimte is tussen gefocust werken, aandacht voor een gezonde leefstijl en voldoende ontspannen en opladen.

En ik ben ervan overtuigd dat we onze gezondheid dan veel meer prioriteit kunnen geven en we daardoor ook veel gezonder zullen zijn!

π–π’πž 𝐝𝐨𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐦𝐞𝐞?

Met gezonde groet, Robin

Wil je meer informatie over Robin en haar werk? Neem dan eens een kijkje op haar website.

310521/HvL

Wellicht interessant