img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-6-2021 10:54

Robin - Is hetgeen ik adviseer wel toe te passen met een gezin?

Roggel - 14 juni 2021 - "Is hetgeen jij adviseert wel toe te passen met een gezin?","Ik twijfel namelijk of dit wel haalbaar is, want we eten redelijk standaard en ik wil eigenlijk geen twee potten hoeven te koken." Tja, ik kan ik me goed voorstellen dat je je dat afvraagt. Maar het begint bij wat je ervoor over hebt om je doelen te bereiken en of je bereid bent om open te staan voor verandering. 

Dat betekent niet dat je alles overboord moet gooien overigens, want ik focus mij juist op gezond eten zo makkelijk en plezierig mogelijk maken en probeer daarbij altijd zoveel mogelijk aan te sluiten bij de klant zijn verlangens.

Maar ik verwacht wel dat je open durft te staan voor coaching, iemand die je van tips voorziet en met je meedenkt om het anders te doen. En gezinsleden ook in hun waarde te laten als ze niet direct mee willen en nog wat ruimte nodig hebben voordat ze meegaan in jouw proces.

Stapsgewijs vooruit.

Met de juiste voeding je gezondheid optimaliseren.

Dat is hetgeen jou de rest van je leven die fijne relatie met voeding gaat opleveren. Dat proces kan op vele manieren ingevuld worden.

De vraag is wil én durf jij die weg te gaan bewandelen?

Neem ook eens een kijkje op mijn website en/of neem gerust contact met me op!

Met gezonde groet, Robin

Foto Robin Seuren
140621/HvL

Wellicht interessant