img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-12-2018 09:30

Kerstmarkt bij De Graasj Roermond

Roermond - Op 16 december organiseert De Graasj in Roermond een overdekte Kerstmarkt: "Sfeervolle Kerst bij de Graasj”. Voor de 1e keer wordt de Graasj in Roermond omgetoverd in een gezellige kerstsfeer met verschillende activiteiten voor jong en oud.  Iedereen is van harte welkom tussen 11 en 17 uur, de entree is gratis.

img

Er staan ruim 20 kerstkraampjes met (zelfgemaakte) artikelen zoals kerststukjes en woondecoratie. Verder zijn er lekkere hapjes en drankjes te koop in het restaurant van de Graasj zoals o.a. versgebakken wafels. Ook is er een tombola met diverse leuke prijzen. Kinderen kunnen lekker spelen in de binnenspeeltuin. Kortom voor jong en oud en voor elk wat wils.
 
Locatie: De Graasj, Knevelgraafstraat 21, 6041 GP Roermond
 
Bij de Graasj, voormalige Fordgarage Op 't Root, wordt de verbinding gelegd tussen werk, zorg en leren. Mensen met een ondersteuningsvraag of een achterstand tot de arbeidsmarkt krijgen hier de mogelijkheid om werkervaring op te doen en te leren,  zodat ze op die manier kunnen deelnemen aan de maatschappij. Er wordt op een integrale manier gekeken naar mensen: welke arbeid willen en kunnen ze verrichten, welke ondersteuningsvraag hebben ze en wat kunnen ze leren. Op die manier krijgt iedereen de kans om een fijne daginvulling te hebben en te groeien. 
 
 

Wellicht interessant