img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-1-2024 13:33

Brachter Vastelaoves Collectief - Wie wordt 'Vastelaovesvierder van het jaar 2024'?

Maasbracht - 16 januari 2024 - Sem Welters mocht de titel "PEX Hiej geit t Daak eraaf - vastelaovesvierder 2023" dragen. Wie verdient de titel 'PEX Hiej geit t Daak eraaf - Vastelaovesvierder 2024'? Het Brachter Vastelaoves Collectief nodigt alle carnavalsvierders uit om die ene persoon die de onweerstaanbare kracht bezit om aan te steken met het ultieme feestgevoel van vastelaovend, te nomineren. 

img

Iedereen kent die ene persoon - de vrolijke ziel die zelfs in de zomer carnavalsmuziek laat schallen en moeiteloos elk lied van voor tot achter meezingt. Degene die de onweerstaanbare kracht bezit om iedereen mee te slepen naar de dansvloer, klaar om te genieten van het ultieme feestgevoel.

Inschrijvingen geopend: Wie Verdient de Titel?

Dit jaar nodigt ‘t Brachter Vastelaoves collectief alle carnavalsvierders uit om die bijzondere persoon te nomineren die het verdient om de titel "PEX Hiej geit t Daak eraaf - vastelaovesvierder van het jaar 2024" te dragen. Of het nu gaat om de buurvrouw die de straat omtovert tot een carnavalsparadijs of de vriend die altijd voorop in de optocht loopt, laat ons weten wie volgens jou dé vastelaovesvierder van het jaar is.

Hoe Nomineer Je?

Nomineer jouw favoriete vastelaovesvierder door hem/haar aan te melden via deze webpagina van brachtervastelaovend.nl. Geef een kijkje in de bruisende carnavalswereld van deze persoon en vertel ons waarom juist hij/zij de titel verdient.

De inschrijvingen sluiten op 10 februari, dus wacht niet te lang. "Laten we samen de persoon huldigen die met zijn/haar aanstekelijke enthousiasme en liefde voor carnaval het dak eraf doet gaan!"

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto: Brachter Vastelaoves Collectief (Sem Welters, winnaar 2023)
140124/HvL

 

Wellicht interessant