img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-2-2024 12:37

Sten Raemaekers winnaar PEX-vasteaovesvierder Award 2024

Maasbracht - 15 februari 2024 - Op carnavalsdinsdag 13 februari is Sten Raemaekers tijdens de BSB Brachter Vastelaoves Finale uitgeroepen tot de ‘PEX Hiej geit t Daak eraaf-vastelaovesvierder van het jaor'! De jury was unaniem in haar beslissing. "Sten weet als geen ander hoe je een feestje moet vieren. Het vieren van carnaval is er bij hem met de paplepel ingegoten en de droom om prins te worden is dit jaar dan ook uitgekomen."

img

Jury unaniem

De jury onderstreepte met haar stem het belang dat de jeugd de toekomst heeft. 
 
"Wij willen Sten dan ook van harte feliciteren met deze welverdiende titel en hopen dat hij nog vele jaren mag bijdragen aan de carnavalsviering in Maasbracht & Brachterbeek."
 
De prijs werd overhandigd door Richard Pex directeur Pex Dakbedekkingen B.V., de naamgever van de prijs. Richard Pex: “Met de PEX Hiej geit t Daak eraaf-vastelaovesvierder-award willen we het belang van de carnavalstraditie onderstrepen in de kernen Maasbracht en Brachter-Baek vandaar dat we dit initiatief graag ondersteunen.”

PEX Hiej geit t Daak eraaf-vastelaovesvierder van het jaor

De 'PEX Hiej geit t Daak eraaf-vastelaovesvierder van het jaor' is een initiatief van het Maasbrachter Vasteloaves Collectief. Samenwerking is waar het collectief voor staat en daarom bundelen de Maasbrachtse verenigingen CV Onger ’t Viaduct, MCV de Hoonder, JCV de Pölle, CG Sluishoek, Joekskapel Zonger Drank Geine Klank en Zaate Hermenie St. Lazerus hun krachten.

Foto: Maasbrachter Vastelaoves Collectief
150224/HvL

Wellicht interessant