img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-11-2019 18:15

Tuinhuisje Julianastraat Roermond door brand verwoest

Roermond - Even na 16 uur zondag 24 november 2019 is brand uitgebroken aan de Julianastraat in Roermond. Volgens meerdere meldingen aan de meldkamer brandweer zou het gaan om twee garageboxen die in brand stonden, maar bij aankomst van de brandweer bleek het om twee tuinhuisjes/aanbouw te gaan. Eentje is volledig verwoest, het andere heeft brandschade opgelopen. 

img

Bij het ter plaatse komen van het éérste blusvoertuig bleek het niet te gaan om garageboxen maar om twee tuinhuisjes/aanbouw. De brand was uitslaand en ging gepaard met fikse rookontwikkeling. Door de brand is één tuinhuisje/aanbouw volledig verwoest. Het tweede tuinhuisje/aanbouw heeft brandschade opgelopen. Het woonhuis werd door de brand bedreigd, maar heeft uiteindelijk geen schade opgelopen door de brand.

Gedurende de inzet is nog één omstander onwel geworden. De inmiddels gealarmeerde ambulance heeft omstander onderzocht en daaruit bleek dat omstander -door de impact van het gebeuren - door de emoties was overvallen. Omstander had niets met de brand van doen.

De brand werd bestreden door één blusvoertuig. Het tweede blusvoertuig is niet ingezet. Oorzaak van de brand is onbekend. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen wat de oorzaak is geweest.

Foto: DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant