img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-1-2020 03:52

Campagne 'Deel je Moment' in Maasgouw

Maasgouw - In elke kern wonen mensen die wel wat extra hulp of aandacht kunnen gebruiken. Ook in jouw dorp. Ze vragen er niet direct zelf om. Omdat ze je niet kennen, of gewoon omdat ze niet durven. Met de campagne 'Deel je moment' is de gemeente Maasgouw op zoek naar inwoners die hierbij willen helpen. Het gaat om activiteiten die je al doet of van plan bent om te gaan doen. Doe ze eens samen met die ander, oftewel 'Deel je moment'.

img

Ze vragen er niet direct zelf om. Omdat ze je niet kennen, of gewoon omdat ze niet durven. 'Iedereen heeft het al zo druk’. Maar ze hebben die hulp hard nodig. Om de partner even te ontlasten, om er gewoon even uit te kunnen of omdat ze zelf niet meer alles meekrijgen tijdens een doktersbezoek. 

Het gaat erom om je moment te delen. Dit hoeft geen vast moment in de week te zijn, maar kan juist ook af en toe. Je gaat bijvoorbeeld boodschappen doen. Deel jouw boodschappenmoment met iemand anders door samen boodschappen te doen.

Andere voorbeelden zijn het delen van je kaartmoment, je wandelmoment of je automoment delen. oor jezelf en voor die ander.

Wil jij je moment delen?  Meld je dan aan via deze link. Aanmelden kan ook bij Wmo-adviseurs Carl Lahaije en Björn Maessen via (0475) 85 25 00. Samen met jou wordt gekeken wat het beste bij je past en wat je zou willen doen.  

 

Tags
Wellicht interessant