img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-1-2021 16:30

Linda - 'Suus, een kind van de sterren'

Weert - 21 januari 2021 - ‘Suus, een kind van de sterren’ is een hartverwarmend kinderboek voor hoog sensitieve kinderen en hun (groot)ouders. Het boek is geschreven door de Weertse Sandra Keulen, die hiermee een heel erg bijzonder werk heeft neergezet. Naast het verhaal zelf heeft Sandra een aantal pagina’s uitgewerkt met tips en oefeningen die direct toepasbaar en van groot belang zijn voor elke ‘lichtwerker’.   

Suus krijgt voor haar 10de verjaardag een fretje cadeau. Ze is dolgelukkig, haar hartenwens komt uit! De twee zijn onafscheidelijk.

Opa Chen geniet van de band die de twee met elkaar hebben. Hij ziet dat zijn kleindochter het diertje feilloos aanvoelt. Om de band nog sterker te maken bedenkt opa leuke trucjes, die ze samen kunnen oefenen.

Dan blijkt dat de hooggevoelige Suus door middel van Chi (levensenergie) met dieren kan communiceren. De kleine meid oefent volop, om nog meer dieren te kunnen helpen en loopt daarbij tegen veel onbegrip op van onder andere kinderen uit haar klas. Suus is een pientere meid, ze laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Dat wat ze met dieren kan begint ze volop ook met mensen te oefenen.

Ze beseft dat iedereen liefde nodig heeft,  hoe aardig of gemeen iemand ook is. Mensen die gemeen zijn hebben vaak een onderliggende reden om dit te doen. Ze zijn misschien onzeker over zichzelf, of zelf gekwetst. Deze energie proberen ze door te geven aan anderen. Als jij zelf reageert vanuit liefde, dan kunnen ze uiteindelijk niet anders dan ook vanuit liefde terug reageren.

Opa Chen is verbaasd over de wijsheid die de kleine meid in haar draagt. Samen oefenen ze in het verfijnen en opa leert haar over oeroude Chinese wijsheden zoals levensenergie, energievelden en Shen.

Hooggevoeligheid (ook wel HSP of hoog sensitief genoemd) lijkt steeds vaker voor te komen bij kinderen. Maar is dit wel zo? Of gaan we er als mens in de 21ste eeuw anders mee om? Staan we er misschien meer voor open dan dat we ‘vroeger’ deden?

Hoe dan ook, het is een fantastisch boek voor ‘sterrenkinderen’ en hun (groot)ouders om te leren hoe ze om kunnen gaan met hun hooggevoeligheid. Naast het verhaal zelf heeft Sandra een aantal pagina’s uitgewerkt met tips en oefeningen die direct toepasbaar en van groot belang zijn voor elke ‘lichtwerker’.

Suus, een kind van de sterren Sandra Keulen | ISBN 9789491920837

Ik wens je veel licht en liefde toe met deze prachtige uitgave.

Linda  

Neem ook eens een kijkje op de website van Linda Gielen. 

Foto Linda Gielen

Wellicht interessant