img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-8-2019 15:22

Eerste LEF Foodfestival in Neer

Neer - Op zondag 25 augustus 2019 presenteren gepassioneerde foodondernemers uit Limburg met trots hun Bourgondische producten op het LEF Foodfestival in Neer. Het festival staat volledig in het teken van LEF – Liefde, Emotie en Food. Het LEF Foodfestival is een initiatief van vijftien regionale foodondernemers die consumenten uit de regio graag willen laten zien wat er in hun eigen omgeving allemaal wordt geproduceerd.

img

Bezoekers kunnen van 12.00 tot 18.00 uur op de middels proeverijen, kookdemonstraties en workshops genieten van topproducten uit eigen regio. Ook zijn er op het Foodfestival voor kleine prijzen diverse regionale lekkernijen te koop en is er aan (smakelijke) animatie voor de kinderen gedacht. 

In samenwerking met KERNgezond wordt er op het LEF Foodfestival (smakelijke) animatie voor kinderen aangeboden. Ook is er een speeltuin waar de kinderen zich kunnen vermaken. Bij het tegenover gelegen melkveebedrijft kunnen bezoekers van 12 tot 17 uur kennismaken met de basis van veel foodproducten.  

Naast de bedrijven ondersteunen gemeente Leudal en Rabobank het evenement vanuit hun speerpunten ‘buitengebied in beweging’ en ‘No Food Waste’. Beide partijen zijn ook aanwezig op het LEF Foodfestival.

Locatie: Proeflokaal Limburg, Doorbrand 2, Neer  

Datum en tijd: zondag 25 augustus 2019, van 12 tot 18 uur

Toegang is gratis (vrijwillige bijdrage).

Meer informatie over het LEF Foodfestival op www.limburglef.nl of de FB-pagina Limburg LEF.

Foto: FB Limburg LEF

Wellicht interessant