img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-6-2020 01:46

Even bijpraten - 1,5 jaar DeltaLimburg.nl

Roggel - 7 juni 2020 - De relatieve rust in deze coronatijd geeft ruimte voor inspiratie en nieuwe initiatieven, ingegeven door jullie: onze lezers en volgers! Op 1 juni bestond ons informatieve (nieuws)platform precies 1,5 jaar. We hebben veel bereikt in deze periode, meer dan we van tevoren hadden ingeschat, maar natuurlijk wel op hadden gehoopt! We zijn heel bewust op 1 december 2018 met stille trom begonnen. 'Daden zeggen meer dan woorden' is ons motto en ik ben dan ook heel trots op ons succes, dat we als team hebben behaald: 

img

Onze naamsbekendheid is gestaag groeiende, net als onze orderportefeuille voor mediaproducties (nu de coronamaatregelen worden versoepeld) en daarnaast weten steeds meer organisaties ons te vinden om hun nieuws te plaatsen. Zelfs uit Noord-Holland, hoe leuk is dat !?

Ik ben erg blij te kunnen melden dat ons team sinds enkele weken is uitgebreid met een tekstredacteur, Willemien Wertz, (wederom een oud-collega uit mijn lokale omroeptijd), die zich spontaan bij ons heeft aangemeld. Ze is in haar vrije tijd graag bezig met het schrijven van teksten en artikelen. Mijn eigen bordje wordt daardoor iets minder vol en dat geeft mij weer tijd om nieuwe initiatieven te ontplooien.

Eentje daarvan hebben jullie inmiddels al voorbij zien komen: orthomoleculair voedingscoach Robin Seuren heeft haar eigen column ‘Van natur(e) met Robin’ en gaat tweewekelijks haar kennis met jullie delen. Er komen nog meer bijzondere columns en rubrieken, maar daarover in een later stadium meer.

De mediawereld is enorm versnipperd en social media zorgt ervoor dat nieuws heel snel wordt verspreid. Moet je die ‘wedstrijd’ aangaan? Wij vinden van niet. Wat wij belangrijk vinden is om naast de nieuwsberichten vooral informatief en inspirerend te zijn. Onze berichten worden niet alleen door jullie gewaardeerd, maar ook regelmatig opgepakt en overgenomen door andere media en dat is een mooi compliment.

Ons volgende grote project is de live-stream van de diploma-uitreikingen bij SG Sint Ursula Horn op 1 en 3 juli in de middag- en avonduren. Elke klas krijgt een eigen diploma-uitreiking vanwege de coronamaatregelen. Elke leerling kan slechts twee introducés meenemen, maar dankzij de live-stream kan iedereen toch meegenieten. Een prachtige opdracht!

Bij ROER College Schöndeln in Roermond mochten we een mooie sfeerimpressie maken van 4 juni, de dag dat de geslaagden te horen kregen dat ze geslaagd waren en hun cijferlijst kregen. Een korte samenvatting daarvan staat inmiddels al online. Een uitgebreide reportage volgt binnenkort op onze FB-pagina DeltaLimburg.nl.

Ik eindig mijn 'even bijpraten' net als altijd met de uitnodiging om (nieuws)berichten en -tips met ons te delen via info@deltalimburg.nl en natuurlijk ben je ook voor mediaproducties bij ons aan het goede adres. We gaan graag met je in gesprek.

Hartelijke groet, 

Helian van Lier, Hoofdredacteur

Tags
Wellicht interessant