img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-9-2020 07:15

Leudal Leeft trapt af met een interactieve wandeltocht

Heythuysen - 14 september 2020 - Op zondag 27 september vindt de officiële aftrap van Leudal Leeft plaats met een speciale coronaproof wandeltocht door Heythuysen. Al wandelend kunnen deelnemers kennismaken met Leudal Leeft en het team. Het belooft een gezellige en actieve dag te worden voor jong én oud. Ben Bizzie is ook van de partij. 

img

Beweegcoach Rene: "Eerder dit jaar maakte Leudal al kennis met het nieuwe beweegteam van Leudal Leeft. “We zijn de afgelopen maanden al druk bezig geweest om jong en oud in beweging te brengen. Het moment is aangebroken voor onze officiële aftrap. Dat kon helaas niet eerder in verband met corona. Op zondag 27 september organiseren we 'Leudal Leeft trapt af' samen met onze partners. We maken een interactieve wandeling door het centrum van Heythuysen. Onderweg hebben we een aantal stops waar je iets sportiefs of cultureels kunt beleven. Zoals de smoothiefiets, waarop je je eigen smoothie kunt mixen of de silent disco, waar jong en oud samen kunnen genieten van muziek en dans. Het wordt een fantastische dag die je niet wilt missen!”  

Wandel mee!

Leudal Leeft trapt af start op zondag 27 september vanaf het gemeentehuis in Heythuysen. Wandelaars lopen in groepen van maximaal 25 personen. Vanaf 10 uur start elk half uur een nieuwe groep. Het evenement duurt tot 14 uur. De wandelroute is ongeveer 4 km en is ook geschikt voor mensen met een rollator, rolstoel of scootmobiel. In verband met de coronamaatregelingen is het belangrijk dat iedereen zich aanmeldt via www.leudalleeft.nl

Leudal on tour

Leudal Leeft trapt af is onderdeel van de campagne 'Leudal on Tour'. Om heel Leudal in beweging te brengen, gaat Leudal Leeft on tour. De aftrap wordt gegeven tijdens de Nationale Sportweek. Tot het einde van dit jaar organiseert Leudal Leeft samen met veel lokale partners diverse sportieve en culturele activiteiten. Iedereen in Leudal, van jong tot oud, met of zonder beperking kan meedoen met sport, cultuur en muziek. Want Leudal is dé plek om fijn te wonen en leven.

Meer informatie is te vinden op de website www.leudalleeft.nl en de FB-pagina.  
 

Tags
Wellicht interessant