img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-1-2021 12:59

Dungeons & Dragons spelmiddag bij Bibliorura

Roermond - 26 januari 2021 - Wil jij in de voorjaarsvakantie meedoen met een supergaaf bordspel? Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud? Doe dan op woensdag 17 februari mee met de Dungeons & Dragons spelmiddag in de bibliotheek in Roermond. Als deelnemende avonturier maak je op een interactieve manier kennis met de wereld van fantasyverhalen en -boeken onder begeleiding van Vechel Fantasy. De spelmiddag gaat sowieso door, eventueel online als fysiek nog niet mogelijk is!

img

Dungeons & Dragons is een bordspel waarbij spelers samen een magische wereld induiken. In deze wereld komen verhalen tot leven en speelt iedere deelnemer zijn eigen rol als held of heldin. Het spel stimuleert kinderen om samen te werken, oplossingen te bedenken en hun fantasie te gebruiken. Het spel wordt begeleid door een spelleider van Vechel Fantasy.

Het spel wordt ontwikkeld en begeleid door Vechel Fantasy. De verhaallijnen zijn gebaseerd op fantasyboeken voor kinderen. De deelnemende avonturiers maken zo op een interactieve manier kennis met de wereld van fantasyverhalen en -boeken. Tijdens het spel leren kinderen samen te werken, oplossingen te bedenken en hun fantasie te gebruiken.

Het spel wordt deze middag vier keer gespeeld. Tijdens elke sessie kunnen maximaal 12 kinderen meedoen. De spelmiddag is geschikt voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Vanwege de beperkte ruimte in de zaal kunnen ouders helaas niet mee naar binnen.

Als we de spelmiddag vanwege de coronamaatregelen op 17 februari niet in de bibliotheek kunnen houden, wordt hij digitaal georganiseerd. De spelmiddag gaat dus sowieso door!

Tickets kosten €2,00 en zijn te koop via www.bibliorura.nl/tickets.

Datum: 17 februari 2021

Locatie: de Bibliotheek Bibliorura, Neerstraat, Roermond

Tijdvak 1: van 13.00 tot 13.45 uur

Tijdvak 2: van 14.00 tot 14.45 uur

Tijdvak 3: van 15.00 tot 15.45 uur

Tijdvak 4: van 16.00 tot 16.45 uur

Foto Bibliorura

Wellicht interessant