img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-11-2021 01:55

Proteion Gewoon Bijzonder Zorgidee - Stem nu op de 7 finalisten!

Horn - 2 november 2021 - Afgelopen juni nodigde Proteion iedereen uit om voorstellen in te sturen die antwoord geven op de vraag hoe je de zorg voor ouderen beter kunt laten aansluiten op de behoefte van de cliënt en medewerker. Van de 25 ingezonden voorstellen zijn er nu 7 genomineerd. Het publiek kan vanaf nu stemmen (t/m 22 november) en deze stemmen bepalen 50% van de eindscore. Op 26 november is de finale en worden de 3 winnaars uitgeroepen! Er wordt tot € 40.000 verdeeld om de 3 winnende voorstellen te realiseren.

img

25 Ingezonden voorstellen

Proteion ontving 25 uitgewerkte voorstellen van medewerkers, cliënten en vrijwilligers. Deze werden beoordeeld door de jury, bestaande uit afgevaardigden van cliënten en medewerkers. De indieners van de 7 hoogst scorende voorstellen zijn uitgenodigd voor de finale op 26 november, waar zij hun plan nogmaals presenteren aan de jury. Alle voorstellen zijn gericht op verbetering van de zorg ten behoeve van de cliënten van Proteion. De top drie winnaars krijgen budget en ondersteuning om in 2022 hun voorstel tot leven te brengen. 

Publiek kan stemmen

Via deze webpagina van Proteion kan het publiek tot en met 22 november een stem uitbrengen op een van de 7 genomineerden die zich op de website presenteren met korte filmpjes. De publieksstemmen bepalen 50% van de eindscore, evenals de jurybeoordeling tijdens de finale op 26 november.

Genomineerde voorstellen

De genomineerde voorstellen zijn getiteld: Ontmoetingsbos Libermannhof, Uitleenpunt zintuigprikkelende materialen, De toneelzuster, Track & Trace hulpmiddelen, Belevingswandeling, Van prakje naar feestmaal en Samen in gesprek met dit-ben-ik-kaarten.  

Proteion, 100 jaar gewoon bijzonder

Zorgorganisatie Proteion bestaat 100 jaar! Een jaar met een gouden randje, dat Proteion niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ondanks de beperkte mogelijkheden om een feestje te vieren, organiseert Proteion diverse feestelijke momenten, waaronder het Gewoon Bijzonder Zorgidee.

021121/HvL
 

Wellicht interessant